Krijg weer grip en overzicht op werk dat voortkomt uit elektronische communicatie

E-mail- en Taakmanagement met Outlook

Krijg weer grip en overzicht op werk dat voortkomt uit elektronische communicatie

E-mail- en Taakmanagement met Outlook

door Afix
Proficiency helpt organisaties met Timemanagement met Outlook workshops. Met als resultaat efficiënte elektronische communicatie. Zodat er tijd en geld bespaard wordt bij de verwerking van digitaal berichtenverkeer en e-mail en medewerkers meer toe komen aan hun kerntaken.

Alle Outlook-workshops van Proficiency werken richting hetzelfde doel: tijdbesparing op de verwerking werk, e-mail en andere elektronische communicatie. Je krijgt weer grip en overzicht. Zodat je niet meer ‘s avonds of in het weekend aan het e-mailen bent, je ’s nachts lekker slaapt en met een gerust gevoel ’s morgens je mailbox opent.

Timemanagement met e-mail

Teamtraining Outlook

Deze meerdaagse cursus is speciaal ontwikkeld voor teams van medewerkers binnen het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs en de overheid. In dit incompany 5-sterrentraject worden alle slimme tools van Outlook in drie dagdelen tot in de finesses behandeld.

Individuele workshop Outlook

Een vip-workshop, gericht op drukbezette ondernemers, managers, kenniswerkers en professionals die (te) veel tijd kwijt zijn met e-mailen, en hun activiteiten beter willen organiseren. Natuurlijk is er in deze workshop alle ruimte voor jouw specifieke wensen en problemen.

Follow-up workshop Outlook

Deze workshop is bedoeld voor oud-deelnemers die hun Outlook-vaardigheden willen opfrissen of de nieuwste ins en outs op het gebied van efficiënt e-mailbeheer willen leren. Elke workshop speelt in op vragen van de deelnemers.

Teamworkshop e-mailetiquette

Voor afdelingen waar duidelijke afspraken over e-mailverkeer dringend nodig zijn, organiseert Proficiency een teamtraining e-mailetiquette. Dit maakt een einde aan mailterreur, frustraties en tijdverspilling.

De voordelen

Elke workshop en cursus van Proficiency leidt tot besparing van tijd en geld door beter taak- en timemanagement. En dat geldt voor iedere organisatie.

  • Meer grip op e-mail en andere elektronische communicatie
  • Minder stress met een leeg Postvan IN
  • Meer tijd voor belangrijke taken
  • Beschikbaar voor alle Outlook versies (2003 – 2007 – 2010 – 2013 – 2016)
Top