Nooit meer op zoek naar een telefoonnummer, adres of mailadres

Superhandig al je contactgegevens bij elkaar!

by

Nooit meer op zoek naar een telefoonnummer, adres of mailadres

Superhandig al je contactgegevens bij elkaar!

by Jeroen

by Jeroen

Herkenbaar? Je moet iemand bellen maar bent zijn telefoonnummer kwijt. Je hebt die stapel visitekaartjes nu al 3 keer doorgekeken, de persoon die je zoekt zit er tussen, maar waar…? \

Je wilt iemand e-mailen maar kan z’n e-mailadres niet vinden. Je bent onderweg naar een afspraak en kunt het adres niet meer vinden. Een nieuwe telefoon en al je telefoonnummers kwijt… Contactgegevens op verschillende plaatsen kan je véél tijd en irritatie kosten.

In dit artikel wil ik het nu eens niet over e-mail hebben, maar over je adresboek. De oplossing voor de hierboven beschreven problemen is relatief simpel. Voer al je adressen, visitekaartjes, adresboekjes, et cetera in, in de map Contactadressen van Outlook. Je hoeft nooit meer te zoeken want je hebt al je contactgegevens voortaan altijd bij de hand.

Dat kost in het begin zeker serieus tijd, het zal je echter héél veel tijd gaan besparen. Een eenmaal opgebouwd contactadressen bestand kost je namelijk niet zoveel tijd om te onderhouden maar levert enorm gemak op.

Zeker als je jouw telefoon synchroniseert met Outlook.

Nog een handige tip. Als je contactgegevens uit een e-mail in je contactadressen wilt plaatsen, kopieer dan de tekst van de e-mail en plak die tijdelijk in het tekstveld van een contactpersoon. Vandaar uit kun je makkelijk de informatie slepen naar de betreffende velden.

Wil je meer van dit soort tips en een handige structuur om je e-mail te managen? Noteer dan hier je gegevens en we maken snel een afspraak.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Engelaer
Proficiency

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top