Hoe kan je tijd besparen op de verwerking van je e-mail. Lees de handige tips

Timemanagement met e-mailen

by

Hoe kan je tijd besparen op de verwerking van je e-mail. Lees de handige tips

Timemanagement met e-mailen

by Jeroen

by Jeroen

Als je werk wilt maken met timemanagement en sneller je e-mail wilt verwerken, heb ik hier een leuk artikel voor je!

Laatst was ik bij een bedrijf waar de manager meer dan 1000 ongelezen e-mails in zijn Postvak IN had staan. In een ander gesprek vertrouwde een ondernemer mij toe wel eens ‘s nachts uit bed te gaan om e-mail te beantwoorden!! Uiteraard wens ik dit niemand toe maar help ik deze mensen graag.

Bijvoorbeeld door ze uit te leggen hoe je geautomatiseerd cc-mail van gewone e-mail kunt scheiden. Dat resulteerde in een vermindering van 750 e-mails bij de hierboven genoemde manager! Dit doe je met de functie Regels in Outlook.

Als je tijd (en dus geld) wilt besparen in de verwerking van e-mail én grip wilt krijgen op het werk dat voorkomt uit e-mail, kan het handig zijn om e-mails waar je ‘iets mee moet’ te voorzien van een Taak. Op de ingestelde datum en tijd krijg je van Outlook een herinnering. Lijkt misschien futiel maar levert mij een hoop ‘rust in mijn hoofd’ en minder vergeten acties!

Wil je meer tips op het gebied van e-mail, Outlook en timemanagement dan kom ik dat graag eens vrijblijvend toelichten. Noteer hier je gegevens en ik bel je voor een afspraak..

Met vriendelijke groet,

Jeroen Engelaer
Proficiency

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top