Wist je dat je Google in Outlook ter beschikking hebt?

E-mail zoeken

by

Wist je dat je Google in Outlook ter beschikking hebt?

E-mail zoeken

by Jeroen

by Jeroen

e-mail zoekenE-mails zoeken en snel gevonden

Video met uitleg hoe je e-mail makkelijk en snel kunt zoeken én vinden in Outlook. De zoekfunctie van Outlook wordt zwaar onderschat. Je hebt eigenlijk de functionaliteit van Google in Outlook beschikbaar.

Google in Outlook? Jazeker!

Dat is erg handig want het zorgt ervoor dat je heel snel met een paar zoekwoorden al je e-mails kunt vinden. Een e-mail zoeken met de zoekfunctie van Outlook kost je ongeveer 15 seconden. Navigeren naar een map om je e-mail daar te zoeken kost je ruim 6 keer zoveel tijd.

Als je praat over timemanagement is dat serieus veel tijd!

En dan heb ik het nog niet over al het werk dat het je kost om je e-mails te archiveren naar de vele mappen en submappen. Bekijk de video en probeer het maar eens uit.

Als jij met je team ook werk wilt maken van Timemanagement met Outlook kom ik graag een keer een mooie workshop bij jullie verzorgen. Gegarandeerd 1 dag in de maand extra tijd met e-mailmanagement van Proficiency. Klik hier voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,
Jeroen Engelaer
Proficiency

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top