Alle verstoringen staan uit, toch kun je meldingen krijgen

Meldingen krijgen van specifieke afzender

by

Alle verstoringen staan uit, toch kun je meldingen krijgen

Meldingen krijgen van specifieke afzender

by Jeroen

by Jeroen

Meldingen krijgen van een specifieke afzender

Als je meldingen in Outlook uit hebt staan, en dus niet onnodig gestoord wordt door Meldingen krijgen van specifieke afzendermailtjes die je ontvangt, kun je toch regelen dat je géén belangrijke e-mails mist. Check de video.

Éen van de belangrijkste tijdvreters in de moderne tijd

zijn het gevolg van de meldingen die Outlook geeft als er een e-mail binnen komt. Een pop-up, envelopje op je Taakbalk, geluidje, et cetera.

‘Even kijken’ is per definitie verspilde tijd. Dat is dan ook de reden dat ik iedereen altijd adviseer deze meldingen uit te zetten. Toch kan het soms handig zijn dat je meteen reageert als je een e-mail ontvangt. Bijvoorbeeld bij een foutmelding uit een softwareapplicatie waar je verantwoordelijk voor bent; bestellingen van bepaalde klanten, e-mails van je projectmanager, et cetera.

Als je alle meldingen uit hebt staan kun je met de functie Regels toch van specifieke afzenders een melding krijgen. Hoe dit werkt laat ik je in de video zien.

Wil je voor je medewerkers of collega’s véél meer van dit soort handig tips? Maak een vrijblijvende afspraak en ik vertel je de mogelijkheden. Noteer hier je contactgegevens.

Met vriendelijke groet,
Jeroen Engelaer
Proficiency

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top