Serieus formatie of kosten besparen kan echt

50k besparen op je personeelskosten?

by

Serieus formatie of kosten besparen kan echt

50k besparen op je personeelskosten?

by Jeroen

by Jeroen

E-mailmanagement met Outlook levert geld op!

Ik geef je regelmatig tips om je mailbox efficiënter te managen en Outlook als een timemanagement instrument in te zetten. Stel je bent ondernemer, directeur of manager en je bent verantwoordelijk voor zo’n 15 fte (of een veelvoud daarvan). Wat zou je er dan van vinden als je € 50.000,- (of een veelvoud daarvan) op de loonkosten zou kunnen besparen?

Hoe ik daar bij kom? Ik heb een rekensommetje gemaakt.

Één fte werkt netto ongeveer 1.870 per jaar.

Ik garandeer je dat je met mijn Efficiënter werken met Outlook workshops een half uur per dag kunt besparen. Een half uur per dag is  0,065 fte.

Je hebt 15 fte in dienst; 15 x 0,065 = 0,975 fte.

Stel deze fte kost jouw organisatie ongeveer € 50.000,- aan loonkosten. Op die manier bespaar je dus bijna € 50k op je loonkosten!

Kosten besparen met Efficiënter werken met Outlook workshops

Je kunt dus de Proficiency Efficiënter werken met Outlook workshops inzetten om kosten te besparen. Het betekent echter ook dat je bij een bezuinigingsoperatie waarbij je moet bezuinigen op personeel, je medewerkers het extra werk makkelijker kunnen behappen na een Efficiënter werken met Outlookworkshop van Proficiency.

Dus, extra formatie door efficiënter werken na Outlook workshops

Óf, die 15 fte aan medewerkers kunnen 1.870 uur extra aan hun kerntaken besteden! Wat zou dat kunnen betekenen voor de bedrijfsvoering, de omzet, de verkoop, de winst?

Gegarandeerde besparing met de de Efficiënter werken met Outlook workshops

Nou denk je misschien, ‘leuk die bewering om een half uur per dag te besparen, eerst zien dan geloven’. Garantie is bij mij echt garantie. Ik verscheur de factuur als je niet tevreden bent na het volgen van een Efficiënter werken met Outlook workshop van Proficiency.

Meer weten? Noteer je gegevens en ik bel je voor een afspraak.

Met vriendelijke groet,
Jeroen Engelaer
Proficiency

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top