Recent nog op vakantie geweest?

En viel het mee wat je in je mailbox aantrof?

by

Recent nog op vakantie geweest?

En viel het mee wat je in je mailbox aantrof?

by Jeroen

by Jeroen

Recent nog op vakantie geweest? En viel het mee wat je aan e-mails aantrof na je vakantie?

Ik hoop natuurlijk dat na je vakantie weer lekker begonnen bent! En niet zoals Petra die ik vorige week ontmoette en mij toevertrouwde dat zij regelmatig haar mailbox niet durft te openen omdat ze bang is voor de hoeveelheid e-mails die ze er in aantreft. Mede daardoor heeft ze ettelijke duizenden ongelezen e-mails in haar Postvak In staan! Het belemmert haar in haar werk, ze mist belangrijke informatie, is ondernemer en mist ook omzet. Wat Petra moet doormaken lijkt me nou echt verschrikkelijk. Haar ga ik natuurlijk helpen. Met hele praktische tips die helpen om véél minder tijd kwijt te zijn aan de afhandeling van haar e-mail én grip te krijgen op haar mailbox.

Ik heb trouwens nog een vraagje aan je. Heb je mij nog recent ‘in het nieuws’ gezien? Ahum, ja echt, ik werd gebeld door een verslaggever van NRCQ om mijn mening te geven over hoe je een propvolle inbox na je vakantie kan voorkomen. Dat leverde mij behalve publiciteit, (ik ben niet heel erg ijdel, maar dit was wel leuk), ook inspiratie op voor het artikel dat ik schreef. Als je het artikel in NRCQ wilt lezen, klik dan hier.

Ken jij voorbeelden zoals Petra, verwijs ze graag door naar mijn website, ik help haar natuurlijk graag. Hier kan ze haar gegevens achter laten voor het maken van een afspraak.

Met vriendelijke groet,
Jeroen Engelaer
Proficiency

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top