E-mailmanagement kan je uitstekend met je telefoon doen. Sterker nog, het is makkerlijk dan met Outlook...

E-mail managen met je smartphone

by

E-mailmanagement kan je uitstekend met je telefoon doen. Sterker nog, het is makkerlijk dan met Outlook...

E-mail managen met je smartphone

by Jeroen

by Jeroen

E-mail managen met je smartphone bespaart tijd en geeft je grip op je e-mail.

Veel ondernemers, managers en kenniswerkers gebruiken hun smartphone of tablet om e-mail in de gaten te houden, afspraken in de agenda te zetten en contactgegevens bij de hand te hebben. Handig als je even niet op je werkplek bent. De werkwijze die ik gebruik om mijn mail te managen en die ervoor zorgt dat ik altijd grip op mijn e-mail heb en elke dag een lege Inbox, pas ik ook toe met mijn smartphone.

Mits je Apps gebruikt die geschikt zijn kun je de 5 vragen voor e-mailmanagement ook met je telefoon toepassen. En dus kun je op ‘wachtmomenten’ als je even niks te doen hebt, je e-mail managen.

Wat heb je daarvoor nodig? De e-mailapp die je gebruikt moet 2 dingen kunnen:

1 op een handige en snelle manier e-mails verplaatsen naar een andere map, liefst met één knop;

2 op een handige en snelle manier e-mails van een herinnering of taak voorzien.

In de meeste smartphones zitten deze functies in de standaard e-mailapp. En anders kan je in de Play- of Appstore allerlei Apps vinden die dit kunnen..

Helpt mij om snel en effectief mijn e-mail te managen.

Heb jij collega’s of medewerkers die een smartphone voor het werk gebruiken en deze efficiënter in kunnen zetten? Nodig mij dan uit, dan bespreken we de mogelijkheden. Noteer hier je gegevens en ik bel je snel.

Graag tot ziens,

Met vriendelijke groet,
Jeroen Engelaer
Proficiency

Top