Iedereen is maar druk, maar gebruik jij die mooie tools die je kunnen helpen?

Mijn grootste irritatie; druk zijn

by

Iedereen is maar druk, maar gebruik jij die mooie tools die je kunnen helpen?

Mijn grootste irritatie; druk zijn

by Jeroen

by Jeroen

Mijn grootste irritatie; mensen die het druk hebben en er niets aan doen…

In onderstaand vlog (mijn eerste 🙂 , excuus voor de verkeerde camerastand) vertel ik waarom ik mij mateloos irriteer aan mensen die zeggen het druk te hebben en er vervolgens niks aan doen. Sterker nog, ze zijn er misschien wel trots op dat ze het druk hebben.

Hoezo, is het fijn het altijd maar druk te hebben?

Ik streef naar een beetje relaxt leven, en dat betekent dat ik hard werk. Maar ik heb het niet druk, wel een goed gevulde agenda.

Bijna iedereen die het druk zegt te hebben, heeft ook de mooiste instrumenten om zijn of haar leven zo in te richten dat er tijd genoeg zou moeten zijn.

Sterker nog, we verspillen met die mooie instrumenten (computer, Outlook, smartphone, tablet) héél veel tijd! Ken jij dergelijke mensen (want zelf heb je het natuurlijk niet druk 🙂), verwijs ze dan door naar mijn website.

En mocht je wat willen doen aan de werkdruk van jezelf of je medewerkers, laat dan hier je gegevens achter. Dan maken we een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top