De muis is een handig apparaat, je kunt niet zonder. Maar heeft ook nadelen, hij is traag!!

Ben jij muisverslaafd?

by

De muis is een handig apparaat, je kunt niet zonder. Maar heeft ook nadelen, hij is traag!!

Ben jij muisverslaafd?

by Jeroen

by Jeroen

Beetje rare vraag natuurlijk. Maar toch ook weer niet zo raar. Computergebruikers gebruiken tijdens hun werk veelvuldig de muis en beseffen niet dat ze daarmee weliswaar een héél handig apparaat in handen hebben. Maar ook dat ze met dit apparaat erg veel tijd verspillen. Tijd die ze makkelijk zouden kunnen besparen.

Zo maar een werkweek per jaar…

Hoe? Door meer gebruik te maken van de sneltoetsen of toetsenbordcombinaties die de computer te bieden heeft. In Outlook zeker, maar vaak ook in andere programma’s. Een erg handige sneltoets die ik dagelijks gebruik om te reageren op e-mail is Ctrl+R. En de Escape toets, werkt echt veel handiger en sneller dan dat héle kleine kruisje aan te klikken. Bekijk de video voor meer tips.

Wil je weten hoe je als manager met je team maximaal tijd en kosten kunt besparen in het gebruik van Outlook? Daarvoor heb ik een gloednieuw 5-sterren programma gemaakt. Lees er hier meer over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top