Gebruik Snelle Stappen in Outlook om sneller je e-mail te verwerken

Met Snelle Stappen in Outlook snel je mailbox leeg.

 

by

Gebruik Snelle Stappen in Outlook om sneller je e-mail te verwerken

Met Snelle Stappen in Outlook snel je mailbox leeg.

 

by Jeroen

by Jeroen

Ik wil je graag even vertellen over drie mooie dingen die op dit moment in mijn bedrijf spelen.

  1. Een héle mooie nieuwe website die mijn klanten en deelnemers makkelijker en meer informatie bieden. Met grote dank aan het team van Afix;
  2. In 2017 bestaat Proficiency 10 jaar. Bij een feestje horen cadeautjes. Die neem ik graag voor je mee, maak daarvoor een vrijblijvende afspraak. Wees er wel snel bij, de voorraad slinkt al behoorlijk! Het mooie aanbod met 10% korting blijft wel de rest van het jaar nog gelden;
  3. Een nieuwe domeinnaam. Misschien was het je nooit opgevallen, tot nu toe was dit geen .NL maar .NU. Klein, maar wel belangrijk verschil. Voeg het e-mailadres jeroen@proficiency.nl ook even toe aan je adresboek zodat berichten van mij niet in je spambox belanden.

En dan heb ik natuurlijk ook nog een leuke én handige tip om je mailverwerking te versnellen.

Dat is het onderdeel Snelle Stappen in Outlook. Snelle Stappen helpen je om veel voorkomende handelingen te automatiseren. Één hele handige toepassing daarvan is een standaard mail die je regelmatig verstuurt naar één of meerdere mensen. Je maakt de tekst van deze e-mail mét de geadresseerden één keer als snelle stap en vervolgens zet je deze mail met één klik of sneltoets op je scherm.

Lijkt je dat handig? Klik dan in het Lint in het onderdeel Snelle Stappen. Daarin staan een aantal Snelle Stappen die Outlook al voor je bedacht heeft. Wil je een nieuwe Snelle Stap maken zie de afbeeldingen hieronder.

Wil je ook Snelle Stappen met je team maken? Laten we eens een kop koffie met elkaar drinken en ik vertel je hoe je dat kunt bereiken. Laat hier je gegevens achter en we maken een afspraak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top