Win een uur per dag door slimmer te werken

Voorverkoop boek ‘Wil jij meer TIJD?’ gestart

by

Win een uur per dag door slimmer te werken

Voorverkoop boek ‘Wil jij meer TIJD?’ gestart

by Jeroen

by Jeroen

Ik ben superblij en trots dat het nu écht zo ver is. Mijn boek ‘Wil jij meer TIJD? Win een uur per dag door slimmer te werken’ gaat in de voorverkoop.

Hoe je door onder andere slim gebruik te maken van tools als Outlook tijd kunt besparen op je taken en digitale communicatie. De verwachting is dat het boek medio juli verkrijgbaar zal zijn. Maar voor trouwe lezers van mijn artikelen én voor de bezoekers van mijn website NU al te bestellen. En natuurlijk gecombineerd met hele mooie aanbiedingen! Wil je weten hoe je het boek nu al kunt bestellen? Of wil je meer weten over de mooie aanbiedingen? Lees er hier meer over.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top