Wanneer heb jij voor het laatst relaxed op de bank gezeten?

by

Wanneer heb jij voor het laatst relaxed op de bank gezeten?

by Jeroen

by Jeroen

Veel managers, ondernemers of professionals hebben het druk. Het is niet zo dat ze hun werk niet leuk vinden. Integendeel, ze hebben fijn werk met verantwoordelijkheden en veel eigen regie en de mogelijkheid om zich continue te blijven ontwikkelen naar een volgende mooie stap. Maar, als ze heel eerlijk zijn, dan overheerst het gevoel van onrust door hun overvolle agenda en Inbox. Ze verlangen naar rust en overzicht, zodat ze meer kunnen genieten van hun gezin, hun vrije tijd, sport en hobby’s. Bekijk de video om te zien wat een van mijn klanten onlangs vertelde.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top