'Wil jij meer TIJD? Win een uur per dag door slimmer te werken'

Feest, de tweede druk is uit!

by

'Wil jij meer TIJD? Win een uur per dag door slimmer te werken'

Feest, de tweede druk is uit!

by Jeroen

by Jeroen

Een klein feestje, de eerste druk van het boek is uitverkocht en de tweede druk is binnen!

Met dit boek leer je hoe je door slim gebruik te maken van Outlook en enkele simpele andere middelen weer grip kunt krijgen op al je elektronische communicatie en het werk wat daaruit voortkomt. Hoe je efficiënt en effectief je mailbox en smartphone managet. Hoe je werk maakt van taakmanagement. En dat alles met als uitkomst tijd besparen, rust en overzicht creëren op communicatie en werk. Waardoor je meer tijd overhoudt voor de dingen die je écht belangrijk vindt.

Als jij voor jezelf of voor je team ook het verlangen hebt om op een meer ontspannen manier te werken dan hoe het nu gaat laat je gegevens achter en ik bel je om je direct 3 strategieën te geven hoe je één uur per dag kunt besparen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top