Gebruik je tools slim, werk thuis prettig en efficiënt

werk slim thuis met Microsoft Outlook én Teams om tijd te winnen en overzicht te houden.

by

Gebruik je tools slim, werk thuis prettig en efficiënt

werk slim thuis met Microsoft Outlook én Teams om tijd te winnen en overzicht te houden.

by Jeroen

by Jeroen

Je bent op dit moment thuis aan het werk. De samenwerking met je collega’s en externen verloopt volledig via beeldschermenJe gebruikt verschillende programma’s om te videobellen en bestanden te delenJe mailt en appt daarnaasveel meer dan voorheen. Het kost je meer tijd en je hebt moeite het allemaal georganiseerd te houden. Je wilt graag effectief en efficiënt je werk doen zoals je dat altijd deed.  Maar wat er gebeurt is dat je mailbox uitpuilt en je agenda vol met Zoom-, Hang-Outs, Skype-, WhatsApp, bel- en FaceTime afspraken staat. Verder heb je een onoverzichtelijke hoeveelheid taken die maar niet afkomen. Je bent je normale werkritme kwijt en hebt nog meer dan anders een chronisch gebrek aan tijd en werkt harder en langer dan nodig is. Helaas.    

Is dit iets dat je herkent in jouw organisatie? Misschien in deze tijd nog wel meer dan normaal. Op afstand en thuiswerken zorgt mogelijk voor nog meer druk, het legt in ieder geval druk op de communicatie. 

Gelukkig kan het ook anders.  

Slim werken levert tijd, overzicht en een rustige werkweek op. Slimme tools kunnen daar in hoge mate aan bijdragen, nu meer dan ooit. Microsoft Outlook gebruikt nagenoeg iedereen die werkt in een professionele omgeving. Het is zeker niet zo dat Outlook ook altijd slim wordt gebruikt, kennis ontbreekt simpelweg.  

Microsoft Teams is een relatief nieuwe applicatie. Het maakt een heleboel andere programma’s overbodig door de volledige integratie met het Office pakketTeams ondersteunt vooral het slim samenwerken En dat samenwerken en samen communiceren is in deze tijd wel van groot belang. En dan graag ook nog een beetje efficiënt en effectief.  Met Microsoft Teams en Office 365-Groepen in Outlook gaat dat heel makkelijk. En in deze tijd ook niet onbelangrijk, Teams maakt deel uit van Office 365, er zijn géén extra kosten. 

Met Marjorie de Jager van Pearple Solutions ben ik een samenwerking aangegaan. Zij als Office 365SharePoint en Teamsspecialist en ik als Timemanagement met Outlookspecialist vormen wij een sterk team om organisaties klaar te maken voor efficiënt en online samenwerken.  

Interesse? Boek direct een afspraak in mijn agenda en wij vertellen je wat de mogelijkheden zijn.

Met vriendelijke groet,

Marjorie de Jager, Pearple Solutions
Jeroen Engelaer, Proficiency

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top