Slimme MS365 toepassingen

by

Slimme MS365 toepassingen

by Jeroen

by Jeroen

Timemanagement gaat vaak over kleine dingen. Veel kleine dingen slim aanpakken, kan toch een groot verschil maken.

Ik vind mezelf wel een beetje een nerd. Ik houd van slimme tools, handige apps en software. Daarom struin ik regelmatig het internet af naar handige toepassingen. Vooral het Microsoft 365 pakket heeft mijn speciale aandacht omdat het steeds meer gebruikt wordt door bedrijven en er nog maar weinig kennis is van de functionaliteiten. En dat is jammer, want er is héél veel tijd mee te winnen!

Ken je de functie ‘Dicteren’ al? Er handig als je niet zo vlot bent met je toetsenbord. Dicteren zit in bijvoorbeeld Word en Outlook. Met deze functie kan je al pratende voort je documenten of mails maken. Erg handig, zeker als je een (thuis)werkplek voor jezelf hebt.

Of gebruik je Findtime al? Superhandig voor het organiseren van vergaderingen. Als Datumprikker, maar dan beter.

Of de koppeling van OneNote en Outlook? Héél gaaf om een actie uit een vergadering of bespreking met een druk op de knop op je takenlijst te kunnen zetten.

Of de mogelijkheden die Teams biedt om samen te werken?

En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Heel veel toepassingen, apps en functionaliteiten die het leven aangenamer kunnen maken als je weet hoe je ze kan gebruiken.Wil je er meer over weten? Boek dan een afspraak rechtstreeks in mijn agenda via deze link https://lnkd.in/gFFV3Vx Ook weer zo’n superhandige MS365 toepassing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top