Ben ik lui?

by

Ben ik lui?

by Jeroen

by Jeroen

Ben ik nou gewoon lui of wat? Ik vind werken leuk, ik vind het werken in mijn bedrijf héél leuk. Maar om nou te zeggen dat ik het leuk vind om er véél uren in te werken, nee eigenlijk niet. Ben ik dan een luiaard? Wat denk jij?

 

Behalve dat bedrijf heb ik nog een aantal andere hobby’s ook. Mijn vrouw is er één van (ik hoop maar dat ik ook haar hobby ben 🙂 ). Mijn kinderen zijn dat, en zéér binnenkort een kleinkind, oppassen op neefje en nichtje, fotograferen en sinds kort Photoshop, muziek luisteren, lekker (af en toe keihard) fietsen. Maar ook gewoon niks doen, luieren, lanterfanten, lummelen. In een vuurtje staren, beetje rondrommelen in huis en tuin.

En al die hobby’s moet ik dus in die 24 uur zien te krijgen. En persoonlijk vind ik het véél leuker om dat op een relaxte ontspannen manier te doen. Geen stress, tijd genoeg voor alles wat ik wil en (af en toe ook moet) doen. Dat lukt me al een tijdje best goed.

Omdat ik het zo leuk vind help ik andere ondernemers en professionals ook te luieren, lanterfanten en lummelen. En dat is een uitdaging kan ik je zeggen. Er zijn er bij die het al een hele prestatie vinden als ze een paar uurtjes in de week(!) niks te doen hebben. Elke minuut van de dag is gevuld, ze zijn continu bezig en nog is het niet genoeg.

Is dat jouw situatie en ben je dat zat?  Begin er dan eens mee om echt alles wat je moet en wilt op te schrijven. En dan ook écht alles, neem er gerust een paar dagen voor om dat te doen. Je zal zien, alleen het opschrijven al lucht op. En smaakt dat naar meer? Bel me dan op 072-2209518. Ik help je graag ook lui te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top