Managementboek Wil jij meer tijd? Win een uur per dag door slimmer te werken

Wil jij meer TIJD?
Win een uur per dag door slimmer te werken

Dit managementboek leert je tijd te besparen onder andere door slim gebruik te maken van Outlook, waardoor je veel tijd bespaart in je werk. Hierdoor hou je tijd over voor de dingen die je écht belangrijk of leuk vindt. Het boek wordt in de trainingen als naslagwerk gebruikt.

Boek ‘Wil jij meer TIJD? Win een uur per dag door slimmer te werken’

Gebruik jij de computer en je smartphone intensief voor je werk en communiceer je er veel en vaak mee? Heb je een druk leven, wens je jezelf meer tijd, en ook eens wat rust? Of ben je leidinggevende of manager en zie je jouw medewerkers hiermee worstelen? Dan is het boek ‘Wil jij meer TIJD? Win een uur per dag door slimmer te werken’ van Jeroen Engelaer écht iets voor jou!

Met dit boek leer je hoe je door slim gebruik te maken van Outlook en enkele simpele andere middelen weer grip kunt krijgen op al je elektronische communicatie en het werk wat daaruit voortkomt. Hoe je efficiënt en effectief je mailbox en smartphone managet. Hoe je werk maakt van taakmanagement. En dat alles met als uitkomst tijd besparen, rust en overzicht op communicatie en werk. Waardoor je meer tijd overhoudt voor de dingen die je echt belangrijk vindt.

Leuk dat ik mee mocht lezen met je boek, ik heb het met veel enthousiasme gelezen en voor zover het kon alles uitgeprobeerd!! Ik denk dat het een geweldig boek gaat worden met heel veel nuttige tips. Mirjam Hegeman, Medisch Spectrum Twente

Om een indruk te krijgen van de inhoud is hier de inhoudsopgave en de eerste paragrafen te downloaden. Het boek heeft 190 pagina’s, 27.000 woorden en bijna 100 afbeeldingen. Met de inhoud kan je een serieuze stap zetten in het effectief managen van je digitale communicatie en bespaar je tijd op de verwerking ervan.

‘Jeroen neemt je in het boek op een laagdrempelige manier mee op reis door Outlook. Zo krijg je meer grip op je e-mail en de manier waarop je e-mail gebruikt.’ Sybe de Jong, Royal HaskoningDHV

Het boek is in eigen beheer uitgegeven en is NU leverbaar. Het is fijn als je het boek rechtstreeks bij mij, hier op de website besteld, maar je kan het boek ook bestellen bij Bol.com en bij Managementboek.nl.

Lees hier de recensie op Managementboek.nl.

Wil jij meer TIJD?

Jeroen Engelaer

Jeroen Engelaer is expert in timemanagement met Outlook, trainer, schrijver, spreker en ondernemer. Het is zijn missie kenniswerkers en professionals efficiënter om te laten gaan met hun tijd. In plaats van altijd heel druk zijn, gewoon lekker werken. Hij leert al 10 jaar deelnemers in zijn trainingen hoe ze hun communicatie en het werk wat daaruit voortkomt, slimmer kunnen managen. De productiviteit neemt daardoor toe, stress en ziekteverzuim nemen aanzienlijk af.

Boek ‘Wil jij meer TIJD?’ bestellen

Je kunt de gewenste optie direct aanklikken en afrekenen met Ideal. Je ontvangt meteen de bevestiging van de betaling. Het boek zal dan binnen enkele dagen geleverd worden. Alvast hartelijk bedank voor je bestelling en ik wens je natuurlijk véél TIJD!

Paperback uitvoering:
Ik bestel het boek ‘Wil jij meer TIJD?’ in paperback uitvoering voor € 24,95. Na betaling ontvang je het boek binnen enkele dagen in je brievenbus. De genoemde prijs is inclusief btw en verzendkosten.

E-book uitvoering:
Ik bestel het boek ‘Wil jij meer TIJD?’ in e-book uitvoering voor € 17,95. Na betaling is het boek direct te downloaden als pdf. De genoemde prijs is inclusief btw.

Sponsoren

Dit boek is mede mogelijk gemaakt door een aantal mensen en bedrijven. Hartelijk dank! Ik kan hen allen van harte aanbevelen. Een bijzondere vermelding voor:

Tijdswinst kun je ook realiseren door betrouwbare partners te kiezen. Partners die je ontzorgen, door snel en efficiënt producten te leveren waar je geen omkijken naar hebt. Partners zoals AVANTI Language Services: voor vertaalwerk van perfecte kwaliteit, gewaarborgd door een dubbele ISO-certificering. Juridische documenten, handleidingen, financiële stukken en natuurlijk je website: de vertalingen van AVANTI worden uitsluitend door specialisten verzorgd – en bovendien tegen zeer voordelige prijzen, dankzij ons wereldwijde netwerk.

Extra tijdswinst nodig? Bel AVANTI: de beste partner op het gebied van taal.

Een zorgeloos gebruik van uw vastgoed? Bouwbedrijf Jac Tromp b.v. uit Alkmaar heeft jarenlange ervaring in renovatie en onderhoud. Door slimme en innovatieve bouwoplossingen realiseren wij voor u een tijd- en kostenbesparing bij het onderhoud aan uw bedrijfspand, kantoorpand of woning(en). Wilt u ook geen omkijken hebben naar het onderhoud  van uw vastgoed? Wij geven advies en helpen u hiermee!

U zoekt een goede advocaat, een meedenker, een ondernemer, met lef en initiatief, waar hoge kwaliteit, professionaliteit en kennis van uw markt voorop staan. Wij willen met u tot het beste resultaat komen. Uw probleem op praktische wijze samen met u oplossen. Met circa 80 gepassioneerde specialisten vormen wij het grootste onafhankelijke advocatenkantoor van Nederland. Daar zijn we trots op! Van Diepen Van der Kroef advocaten

Hoe profileer je jezelf als ondernemer? Veel ondernemers verdoen kostbare tijd met het vinden van hun onderscheidende vermogen waardoor ze door te weinig klanten worden gevonden. Ik help ondernemers bij het vinden van hun onderscheidende vermogen en dit te vertalen in hun eigen Personal Brand. Wil je weten hoe? www.hetplanpersonalbranding.nl