Herken jij dit?

  • Gebruik jij de computer en je smartphone intensief voor je werk en communiceer je er veel en vaak mee?
  • Heb je een druk leven, wens je jezelf meer tijd, en ook eens wat rust?
  • Of ben je leidinggevende of manager en zie je jouw medewerkers hiermee worstelen?
 
Dan is het boek ‘Wil jij meer TIJD? Win een uur per dag door slimmer te werken’ van Jeroen Engelaer ├ęcht iets voor jou. De tweede druk is n├║ uit!

Dit is wat je leert in het boek:

  • Hoe je door slim gebruik te maken van Outlook en enkele simpele andere middelen weer grip kunt krijgen op al je elektronische communicatie en het werk wat daaruit voortkomt.
  • Hoe je effici├źnt en effectief je mailbox en smartphone managet.
  • Hoe je werk maakt van taakmanagement.

 

En dat alles met als uitkomst tijd besparen, rust en overzicht op communicatie en werk. Waardoor je meer tijd overhoudt voor de dingen die je echt belangrijk vindt.

 

Bekijk de preview

Om een indruk te krijgen van de inhoud kun je HIER de inhoudsopgave en de eerste paragrafen downloaden. Met dit boek kun je een serieuze stap zetten in het effectief managen van je digitale communicatie en bespaar je tijd op de verwerking ervan. Bij het boek kan je een inlogcode aanvragen voor extra online opdrachten en materiaal.

Bestel het boek direct in paperback

via managementboek.nl

Koop je softcover boek voor 24,95 (inclusief BTW) via Managementboek.nl (voor 23:00 uur besteld, morgen in huis).

Dit is wat klanten zeggen over het Boek ‘Wil jij meer tijd?’:

“Ik moest even wennen om mijn eigen ‘handigheidjes’ los te laten. Maar zodra ik door had, waar er nog tijdwinst te behalen was, ging dat best eenvoudig. Het is bijna interactief geschreven,.. Als ik een ‘vraag’ had, kwam vlak daarna het antwoord of de oplossing aan bod.”

Thirza Schraa

“Heel goede praktische beschrijving van met name e-mail. Afspraken en taken komen ook aan bod. Door dit boek ben ik nog sneller gaan werken, sneltoetsen en snelle stappen met links en muisklik met rechts. Binnen no time ben ik door mijn e-mail heen. Alles is netjes gerangschikt in mijn archiefmap en mijn zoekvaardigheden zijn verbeterd, waardoor ik alles terugvind.”

Esther Verbeek

“Jeroen neemt je in het boek op een laagdrempelige manier mee op reis door Outlook. Zo krijg je meer grip op je e-mail en de manier waarop je e-mail gebruikt.”

Sybe de Jong, Royal HaskoningDHV

Ervaring van Luuk, hij ruilde zijn Mac in voor een pc om maximale effici├źntie te behalen met Outlook…

Wil jij meer tijd? Dit is de titel van het boek van Jeroen. En vaak hoor je Jeroen ook aankondigen dat je 1 uur per dag minder kan werken door slimmer te werken. Als verstokt Apple gebruiker ben ik dan ook vorig jaar begonnen met zijn boek. Alleen jammer genoeg werkt Outlook niet perfect op een Mac. Nu predikt Jeroen voor 1 systeem voor je agenda, taken en email. En dit druist in tegen mij Apple hoofd dat juist voor ieder probleem een eigen app cre├źert. En waar ik er in de loop van jaren vele van geprobeerd heb. Ik ben nu de trotse bezitter van een Windows laptop met Outlook. Dit zijn de voordelen die ik ervaar door gebruik te maken van Jeroen zijn systeem: 1. Alles op 1 plek, naadloos e-mails slepen naar agenda en taken maken met de inhoud van de e-mails. 2. Meetings in agenda met de notulen er al bij. Geen gezoek als de vergadering begint 3. Ik check nog 3 keer per dag mijn email. Dit geeft rust en zorgt voor mega focus gedurende de rest van de dag. 4. Als ik werk aan mijn mail heb ik een vast volgorde die nooit afwijkt, dit houdt het overzichtelijk. Ik weet waar ik sta 5. Ik heb grip op mijn agenda, taken en e-mail. 6. Door middel van sneltoetsen en kennis van het programma Outlook werk ik vele male sneller dan voorheen. En het allerbelangrijkste is dat mijn hoofd leeg is, geen losse eindjes waar ik gedurende de dag aan moet blijven denken. Ik kan Jeroen van harte aanbeveling als specialist op het gebied van Timemanagement en als Outlook expert. Luuk Gielen Active2work.nl ┬á ┬á ┬á

Over Jeroen Engelaer

Jeroen Engelaer is timemanagement expert, trainer, schrijver, spreker en ondernemer. Het is zijn missie om kenniswerkers en professionals effici├źnter om te laten gaan met hun tijd. In plaats van altijd heel druk zijn, gewoon lekker werken en leven. Hij leert al 13 jaar deelnemers in zijn trainingen en individuele programma’s hoe ze hun communicatie en het werk wat daaruit voortkomt, slimmer kunnen managen. De productiviteit neemt daardoor toe, stress en ziekteverzuim nemen aanzienlijk af.

 

Wil jij meer TIJD? boek over timemanament
'Wil jij meer TIJD? Win een uur per dag door slimmer te werken'