Een cursus Outlook: elke dag opgeruimd naar huis

Een cursus Outlook: elke dag opgeruimd naar huis

by Jeroen

Is dat nou echt nodig, een cursus Outlook? Dat hangt er helemaal van af hoeveel tijd jij en je medewerkers kwijt zijn aan het beheren van e-mailboxen, taken en agenda’s. Blijft ander, belangrijker werk liggen? Zit je ’s avonds en in het weekend nog mails te beantwoorden? Ben je regelmatig een urgente e-mail kwijt? Dan bespaart een Outlook-cursus je zonder twijfel zeeën van tijd. En stress. Proficiency geeft dit soort trainingen voor complete teams en individuele leidinggevenden.

Cursus Outlook: gegarandeerd resultaat

Met een Outlook-cursus leer je dit slimme mail- en agendaprogramma van Microsoft tot in detail kennen en vooral: iedere dag gebruiken! En dat levert je veel op:

  • een leeg Postvak IN aan het eind van elke werkdag
  • overzichtelijke mailmappen
  • goed georganiseerde contactpersonen
  • een gestroomlijnde agenda
  • kostenbesparing

Ik wil meer weten, neem contact op

Outlook: haal eruit wat erin zit

Klinken deze resultaten als aantrekkelijke, maar onbereikbare idealen? Bel dan met Proficiency. We bespreken jouw vragen en wensen en/of die van je medewerkers en stellen een Outlook-cursusprogramma samen dat daarmee rekening houdt.

Hoeveel tijd vraagt zo’n Outlook-training?

In workshops van één dagdeel leer je de ins en outs van Outlook eigen te maken. En het toepassen van alle handige tips en tricks doe je meteen tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Daardoor pak je de eerste winst rechtstreeks uit de startblokken vandaan. En daarna gaat de teller steeds harder lopen.

Stapsgewijs naar meetbaar resultaat

  • Hou overzicht op je werkzaamheden en sluit je werkdag standaard af met een lege inbox.
  • Creëer optimale tijdwinst door geautomatiseerde verwerking van veelvoorkomende e-mailhandelingen.
  • Manage je volledige workflow door grip te krijgen op je agenda en taken.

Outlook en GTD: the best of both worlds

Een cursus Outlook van Proficiency levert nog een extra bonus op.  In alle onderdelen van de training krijg je ook vaardigheden aangereikt uit Getting Things Done. Deze succesvolle methodologie van David Allen zorgt ervoor dat niet alleen je mailbox leeg wordt, maar ook je hoofd. Een krachtige combinatie met groots effect, voor jou als manager en voor je teamleden. Hak dus vandaag nog de knoop door en neem contact op met Proficiency!

Top