Outlook-training: is jouw team daar ook aan toe?

Outlook-training: is jouw team daar ook aan toe?

by Jeroen

Outlook-trainingJe zou graag zien dat je medewerkers efficiënter met hun tijd omgaan. Door minder e-mailverkeer, betere planning en beheersing van de workflow. Want je vermoed dat het sneller en stresslozer kan. Als dát je wens is, wordt het tijd voor een goed gesprek met Proficiency over een Outlook training. Voor het hele team en misschien ook wel voor jou als manager. Toegespitst op de situatie van jouw organisatie, net als elke cursus Outlook van Proficiency.

Outlook training voor hogere productiviteit

Natuurlijk, je medewerkers mailen wat af op een dag. Maar daarmee benutten ze nog niet alle handige mogelijkheden van het Outlook-programma. Na een Outlook-training doen ze dat wél en dat levert concrete resultaten op:

  • een lege inbox aan het eind van de werkdag
  • overzichtelijke agenda’s
  • gestructureerde mailmappen
  • alle contactpersonen in je eigen CRM
  • tijdwinst

Ik wil graag meer weten, neem contact op

Gebruikt jouw team Outlook optimaal?

Je kunt Outlook eigenlijk zien als een centrale werkplaats van waaruit je veel handelingen in je dagelijks werk effectief kunt aansturen. Stel je eens voor dat alle medewerkers in jouw organisatie hun mailbox, agenda’s en taken beter op orde krijgen! Dat werkt niet alleen prettiger, het zorgt ook simpelweg voor besparing op personeelskosten.

Eén Outlook-cursus in doelgerichte workshops

Een Outlook-training van Proficiency is compleet en compact, en wordt in een aantal dagdelen gegeven. Globaal komen hierin de volgende onderwerpen aan bod:

  1. De valkuilen van de moderne communicatiemiddelen. Waar kan jouw organisatie slagen halen?
  2. De ins en outs van Outlook. Hoe krijg je grip op je werk door slim gebruik van Outlook?
  3. Het managen van je mail en taken. Welke handelingen helpen je om meer te doen in minder tijd?

Getting Things Done voor extra structuur

Als je bij Proficiency een cursus Outlook volgt, krijg je ook elementen uit Getting Things Done aangereikt. Omdat die twee programma’s elkaar zo geweldig versterken. En wie wil de dag nou niet afsluiten met een opgeruimd ‘Postvak In’ en de zekerheid dat al je taken goed zijn vastgelegd?

Meer weten over onze Outlook-training?

We zeiden het al: Proficiency stemt alle cursussen af op de wensen van de opdrachtgever. Dit geldt voor zowel teamtrainingen als individuele workshops. Bel vandaag nog voor een afspraak en Jeroen Engelaer komt langs om alle opties te bespreken.

 

Top