Timemanagement met Outlook door professionals van Proficiency

Over Proficiency

Timemanagement met Outlook door professionals van Proficiency

Over Proficiency

by Afix
OVER PROFICIENCY
Voor Proficiency maak ik graag gebruik van de kennis en kunde van andere professionals. Want er valt op meer vlakken in werk en privéleven effectiviteit te bereiken. Daarom heb ik een mooi team om mij heen verzameld dat ik kan inzetten waar de klant het nodig heeft.

Over Jeroen

Als leidinggevende heb ik de opkomst van e-mail meegemaakt. Een baanbrekend communicatiemiddel vond ik het, en zo denk ik er overigens nog steeds over. Maar sluipenderwijs ging e-mail mijn werk steeds meer beheersen. En niet alleen mijn werk, ook op mijn privéleven had het invloed. Ik was (te) vaak bezig met mijn mailbox. Overdag tussen de afspraken door, ‘s avonds op de bank, in het weekend. En nóg kreeg ik die inbox maar niet leeg.

Totdat ik er schoon genoeg van had. Net als mijn omgeving trouwens. Ik wilde niet meer geleefd worden door mijn mail. En dus ging ik op zoek naar oplossingen. Die heb ik gevonden. Sindsdien is mijn mailbox op orde, heb ik overzicht op mijn werk, is mijn agenda niet te vol gepland en heb ik altijd alle contactgegevens bij de hand. Dat was destijds zo’n inspirerende ervaring dat ik besloot er mijn werk van te maken. En dat resulteerde in mijn bedrijf Proficiency. De naam spreekt voor zich, denk ik.

Mijn enthousiasme over de ‘lege-mailbox-methode’ komt in al mijn programma’s terug. Inmiddels heb ik sinds 2007 als Outlook trainer honderden ondernemers en werknemers geholpen om grip te kijken op hun e-mail. En daarmee op een belangrijk deel van hun leven. Dat klinkt misschien wat hoogdravend, maar mijn oud-cursisten weten precies wat ik ermee bedoel.

Het team

Wij werken op transparante wijze en zijn aanspreekbaar op kwaliteit. Bekijk het team van Proficiency.
Lees meer

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

MVO

Proficiency hecht veel waarde aan maatschappelijk betrokken ondernemen en is daar actief mee bezig.
Lees meer

Ervaringen

Lees de ervaringen van deelnemers van een training of workshop van Proficiency, of plaats jouw eigen ervaring.
Lees meer

Klanten

Organisaties waar Proficiency mee, of voor gewerkt heeft. Tevreden klanten en deelnemers.
Lees meer

Blog

Heb je er al eens bij stil gestaan wat e-mailen kost? Lees meer informatie in onze blogberichten.
Lees meer

Contact

Krijg weer grip en overzicht op je werk. Neem vrijblijvend contact op.
Lees meer

AANGESLOTEN BIJ
De Waaier

De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio bij elkaar.

CRKBO

In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.

BNI Proud Member

BNI is een zakelijke en professionele aanbeveling marketing organisatie die van elke branche/specialisatie slechts één afgevaardigde lid laat worden per branche.

Krijg weer grip en overzicht op werk en e-mail!
Gebruik Outlook efficiënt

Gratis tips om minimaal 1 uur per dag te besparen.
Je krijgt ook mijn e-book met tips om Microsoft Outlook slimmer
in te zetten als timemanagementinstrument

Top