Proficiency werkt voor diverse bedrijven en organisaties, van eenmanszaak tot multinational.

Het team van Proficiency

Proficiency werkt voor diverse bedrijven en organisaties, van eenmanszaak tot multinational.

Het team van Proficiency

by Afix
Jeroen Engelaer

Als leidinggevende heb ik de opkomst van e-mail meegemaakt. Geweldig communicatiemiddel vond, en vind ik het. Maar, e-mail ging ook mijn werk steeds meer beheersen. En niet alleen mijn werk, ook op mijn privéleven had het invloed. Ik was (te) vaak bezig met mijn mailbox. Overdag tussen de afspraken door, ‘s avonds op de bank, in het weekend.., en ik kreeg die mailbox maar niet leeg…

Totdat ik er genoeg van had. Ik wilde niet meer geleefd worden door mijn mailbox. En ben op zoek gegaan naar oplossingen. Die heb ik gevonden. Sindsdien is mijn mailbox op orde, heb ik overzicht op mijn werk, is mijn agenda niet te vol gepland, heb ik altijd alle contactgegevens overal bij de hand.

Mijn enthousiasme over de ‘lege-mailbox-methode’ komt in al mijn workshops terug. Inmiddels heb ik sinds 2007 honderden ondernemers en werknemers geholpen om grip te kijken op hun e-mail.

Het vakgebied docent en trainer komt niet helemaal uit de lucht vallen. Ooit, in een assessment dat ik deed voor een nieuwe managersjob, gewezen op competenties die ik daarvoor zou hebben. Sinds 1999 ervaring opgedaan als freelance docent bij o.a. ISBW en NCOI.

Jeroen Engelaer, Proficiency

“Jeroen bracht op een duidelijke manier de vele mogelijkheden van Outlook voor het voetlicht om je e-mail, taken en agenda te beheersen. Je hoofd en je postvak In leeg! Een training van Jeroen is een must voor alle kenniswerkers!”
- Remco

Het team van Proficiency
Jeroen Engelaer

Oprichter en eigenaar van Proficiency.
Specialist in Outlook, e-mail en e-mailmanagement.

Carrolien

Co-trainer bij Proficiency. Als voormalig ICT’er, trainer en personal coach de ideale samenwerkingspartner.

Annette

Telefoonprof Annette neemt de telefoon op voor Proficiency en maakt afspraken.

Richard

Co-trainer bij Proficiency.
Naast Outlook, specialist in een groot aantal andere e-mailprogramma’s.

Sandra

Administratieve duizendpoot.
Verzorgt de materialen voor workshops en nog véél meer!

Wendy

begeleider van deelnemers aan de trainingen.
Expert in preventie en het oplossen van stress

Wij werken op transparante wijze en zijn aanspreekbaar op kwaliteit. Zo staat Proficiency ingeschreven in het CRKBO register en is gehouden aan de beroepscode van NVO2.

Top