Timemanagement: Outlook geeft de tools

Timemanagement: Outlook geeft de tools

by Jeroen

Leun even rustig achterover. En stel je dan eens voor dat jij en je medewerkers elke dag minstens 30 minuten werktijd zouden kunnen winnen. Hoeveel uur is dat op jaarbasis? En wat bespaar je daarmee op de personeelskosten? Een aantrekkelijk vooruitzicht, dat vrij eenvoudig gerealiseerd kan worden door beter time management. Outlook is het gereedschap dat je hiervoor al in handen hebt en Proficiency leert hoe je het optimaal gebruikt. Met een doeltreffende Outlook-training.

Upgrade je time management. Outlook werkt voor je

Natuurlijk ben je bekend met Outlook. Grote kans dat je dit programma waarschijnlijk dagelijks gebruikt voor je e-mailverkeer. En misschien hou je ook je agenda erin bij. Maar verder? Benut jij alle mogelijkheden? En je medewerkers? Dat is een gemiste kans, want met time management via Outlook voer je allerlei acties vele malen efficiënter uit.

Tijd voor een cursus Outlook?

Druk, druk, druk… En dan ook nog een cursus volgen? Ja, juist dan! Want deze tijdsinvestering gaat je uiteindelijk steeds meer tijd opleveren. Zodat je niet meer ’s avonds op de bank nog mail moet afhandelen. Of in het weekend. Of terwijl je gezin al met draaiende motor klaar staat om op vakantie te gaan. Proficiency geeft Outlook-trainingen in meerdere dagdelen, waarin alle functies aan bod komen, aangevuld met superslimme elementen uit Getting Things Done van David Allen.

Compacte en complete workshops

  1. Sluit je werkdag af met een opgeruimde inbox
  2. Bereik optimale tijdwinst door veelvoorkomende e-mailhandelingen te automatiseren
  3. Beheers je volledige workflow door je agenda en taken te stroomlijnen

Heb je nog specifieke wensen?

Dat is geen probleem. Proficiency stemt de inhoud van elke Outlook-cursus af met de opdrachtgever. Of het nu gaat om een individuele training voor drukbezette managers of voor afdelingen die continu kampen met tijdnood. Bel voor een afspraak en Jeroen Engelaer bespreekt alle opties om te komen tot beter time management. Outlook haalt ook meer uit jouw organisatie. Je zult het merken.

Top