Ook jij kan efficiënter werken en tijd besparen!

Training Outlook en OneNote voor secretaresses

Ook jij kan efficiënter werken en tijd besparen!

Training Outlook en OneNote voor secretaresses

by Jeroen

Waarschijnlijk werk je als secretaresse, managementassistent of ondersteuner dagelijks met Outlook. Want Outlook is bij bedrijven en instellingen nu eenmaal het meest gebruikte programma voor mail-, agenda-, en takenbeheer. Misschien is het dan ook gesneden koek voor je. Maar weet je zeker dat je echt álle slimmigheden van Outlook toepast? En heb je de voordelen van OneNote al ontdekt? Volg een training Outlook en OneNote bij Proficiency en til je werkefficiëntie naar een nóg hoger niveauOutlook en OneNote voor secretaresses

Voor wie zijn de Outlook-cursussen van Proficiency bedoeld?

(directie)secretaresses
managementondersteuners
managementassistentes
projectassistenten
backoffice medewerkers
virtual assistents
office managers

Tijdwinst met trainingen Outlook en OneNote

Secretaresses en managementassistenten zijn sterren in strak georganiseerd werken. En dat moet ook wel, want je houdt niet alleen je eigen werkzaamheden in de gaten, maar ook die van je leidinggevende(n). Afspraken plannen, e-mails verwerken, agenda’s voor vergaderingen versturen, acties bewaken et cetera. Kortom, alles draait om overzicht en controle. Elk half uur extra tijd is dan pure winst. Wedden dat je dat lukt als je een training Outlook en OneNote bij Profiency volgt? Mits je bereid bent om je eigen routines te optimaliseren. Ja, daar wil ik meer over weten!

OneNote: je online notitieblok

Wil je papierloos werken? Of ben je sowieso klaar met alle losse notities en aantekeningen die je moet organiseren? Dan is OneNote op je pc de oplossing. Het raakt nooit vol of kwijt en is heel goed overzichtelijk houden. Maar vooral: je kunt het combineren met je agenda- en takenlijst in Outlook. En met de appversie op je telefoon heb je alle informatie ook altijd op zak.

Individuele en incompany-trainingen voor secretaresses

De Outlook-trainingen van Proficiency zijn maatwerk. Jouw werksituatie als secretaresse of managementondersteuner is het uitgangspunt. Je kunt individuele workshops volgen of incompany-cursussen met collega’s. Wil je er meer over weten? Noteer hier je gegevens voor informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bonus 1 Getting Things Done

Als je bij Proficiency een cursus Outlook volgt, krijg je ook vaardigheden uit Getting Things Done mee. Want die twee programma’s versterken elkaar enorm. En zeker als secretaresse, management ondersteuner of virtual assistent heb je daar veel voordeel van!

Bonus 2 Boek ‘Wil jij meer TIJD?’

Als je bij Proficiency een cursus Outlook volgt, krijg je het boek ‘Wil jij meer TIJD? Win een uur per dag door slimmer te werken’, van Jeroen Engelaer. In dit boek vindt je alle handelingen en tips terug die in de training aan de orde zijn geweest. En nog véél meer.

Noteer je gegevens en we maken een afspraak

Top