Bespaar tijd met Slimmer Werken en Timemanagement

Timemanagement met Outlook voor organisaties

Bespaar tijd met Slimmer Werken en Timemanagement

Timemanagement met Outlook voor organisaties

by Jeroen
WAT DOEN WE?
Proficiency helpt organisaties met Timemanagement met Outlook programma’s. Met als resultaat dat er tijd en geld bespaard wordt en medewerkers meer toe komen aan hun kerntaken.
Zorginstellingen

Werken in de zorg betekent woekeren met de tijd. Het laatste wat jij daarbij kunt gebruiken, is een overvolle mailbox die als een donderwolk boven je hoofd hangt. Wist je dat Outlook doeltreffende mogelijkheden heeft om je timemanagement aanzienlijk te optimaliseren? Timemanagement voor managers en medewerkers van zorginstellingen.

Meer informatie

Een dag in het onderwijs heeft zelden genoeg uren. Daarbij is de kans groot dat een continue stroom in- en uitgaande e-mails ook nog zorgt voor ongewenste onderbrekingen van je bezigheden. Wist je dat Outlook een effectief hulpmiddel is om je timemanagement te verbeteren?

Meer informatie

Bedrijven

Ben je als ondernemer ontevreden over de hoeveelheid tijd die je medewerkers kwijt zijn aan het verwerken van e-mails? Wordt het dan niet eens tijd voor een training timemanagement met Outlook, incompany of individueel? Dat kan bij Proficiency!

Meer informatie

Overheid

Efficiëntie is cruciaal in elke vorm van bedrijfsvoering, en dus ook bij de overheid, van gemeente tot belastingdienst. Slecht georganiseerd e-mailbeheer is erg inefficiënt. Een cursus Outlook verbetert timemanagement bij overheidsinstanties.

Meer informatie

Krijg weer grip en overzicht op werk en e-mail!
Gebruik Outlook efficiënt

Gratis tips om minimaal 1 uur per dag te besparen.
Je krijgt ook mijn e-book met tips om Microsoft Outlook slimmer
in te zetten als timemanagementinstrument

Top