Training timemanagement voor ondernemers, managers en medewerkers

Outlook levert bedrijven winst op

Training timemanagement voor ondernemers, managers en medewerkers

Outlook levert bedrijven winst op

by Jeroen

Herken je dit als ondernemer?

  • Ben je ontevreden over de hoeveelheid tijd die je medewerkers kwijt zijn aan het verwerken van e-mails?
  • En hoe vaak ben je zelf ’s avonds of in het weekend nog bezig je overvolle inbox te organiseren?
  • Wil je weer grip krijgen op je taken en agenda?
  • Of zie je jouw medewerkers daarmee worstelen?

E-mail is een kostenpost

Natuurlijk is e-mailverkeer onmisbaar in de communicatie van je bedrijf. Maar laten we eerlijk zijn: het kost ook geld. Want jij en je medewerkers stoppen er vaak meer tijd in dan wenselijk is. Tijd die je eigenlijk zou willen besteden aan werkzaamheden die het bedrijf echt vooruit moeten helpen. Stel je eens voor dat het anders zou kunnen. Dat je medewerkers (en jij als leidinggevende) aan het eind van de dag naar huis zouden gaan met een leeg Postvak IN en bijgewerkte mappen. En dat iedereen daardoor een uur extra werktijd per dag heeft. Klinkt dat als te mooi om waar te zijn? Niet met goed e-mailmanagement!

Overzicht via Outlook

Voor zowel individuele ondernemers en managers als complete teams van medewerkers organiseert Proficiency incompany-trainingen timemanagement met Outlook. Doel hiervan is allereerst in vijf stappen grip krijgen op de mailbox. Daarnaast maak je kennis met alle handige extra mogelijkheden die het programma biedt. Na afloop van de workshops kunnen managers en medewerkers efficiënter werken met alle tools van Outlook. Dat zorgt in de regel voor een stevige besparing op personeelskosten en verlaging van de werkdruk. Welke ondernemer wil daarin niet investeren?

Winst voor je onderneming

  • Kostenreductie
  • Minder stress
  • Goed georganiseerd mailverkeer
  • Beter taakmanagement en agendabeheer
  • Meer tijd voor de corebusiness

Maak een afspraak met Proficiency

Wil je weten wat Outlook kan doen voor jouw eigen timemanagement en dat van de medewerkers in je bedrijf? Jeroen Engelaer legt het graag uit. Neem contact op. En natuurlijk worden alle Outlook-trainingen afgestemd op de specifieke behoeften van de onderneming.

Klantenervaringen:

Top