Win een uur per dag door slimmer te werken

Voorinschrijving boek ‘Wil jij meer TIJD?’

Jeroen Engelaer is expert in het teruggeven van tijd, schrijver, trainer, spreker en ondernemer

Win een uur per dag door slimmer te werken

Voorinschrijving boek ‘Wil jij meer TIJD?’

Jeroen Engelaer is expert in het teruggeven van tijd, schrijver, trainer, spreker en ondernemer

door Jeroen
Managementboek Wil jij meer tijd? Win een uur per dag door slimmer te werken

Wil jij meer TIJD?
Win een uur per dag door slimmer te werken

Dit managementboek leert je tijd te besparen onder andere door slim gebruik te maken van Outlook, waardoor je veel tijd bespaart in je werk. Hierdoor hou je tijd over voor de dingen die je écht belangrijk of leuk vindt.

de periode van voorinschrijving is afgelopen. Klik hier voor bestellen

Voorinschrijving boek ‘Wil jij meer TIJD? Win een uur per dag door slimmer te werken’

Wil jij mij (en jezelf) helpen? Ik geef binnenkort in eigen beheer een super interessant boek uit en kan daarbij jouw support goed gebruiken! Die geef je door bij voorinschrijving een of meerdere boeken aan te schaffen. Voor jezelf natuurlijk, maar ook als cadeau aan medewerkers of relaties. Vanzelfsprekend word je hiervoor bedankt, niet alleen doordat je dan een waardevol boek boordevol tips ontvangt maar ook met allerlei andere mooie aanbiedingen  Doe je mee?

Over het boek:

Gebruik jij de computer en je smartphone intensief voor je werk en communiceer je er veel en vaak mee? Heb je een druk leven, wens je jezelf meer tijd, en ook eens wat rust? Of ben je leidinggevende of manager en zie je jouw medewerkers hiermee worstelen? Dan is het boek ‘Wil jij meer TIJD? Win een uur per dag door slimmer te werken’ van Jeroen Engelaer écht iets voor jou!

Met dit boek leer je hoe je door slim gebruik te maken van Outlook en enkele simpele andere middelen weer grip kunt krijgen op al je elektronische communicatie en het werk wat daaruit voortkomt. Hoe je efficiënt en effectief je mailbox en smartphone managet. Hoe je werk maakt van taakmanagement. En dat alles met als uitkomst tijd besparen, rust en overzicht op communicatie en werk. Waardoor je meer tijd overhoudt voor de dingen die je echt belangrijk vindt.

Leuk dat ik mee mocht lezen met je boek, ik heb het met veel enthousiasme gelezen en voor zover het kon alles uitgeprobeerd!! Ik denk dat het een geweldig boek gaat worden met heel veel nuttige tips. Mirjam Hegeman, Medisch Spectrum Twente

Op dit moment (begin mei) is het manuscript gereed. Dit ligt nu bij de redacteur. Ondertussen wordt ook aan de cover gewerkt. Daarna volgt eindredactie en opmaak. De planning is dat het boek in juli gedrukt te koop is.

Om een indruk te krijgen van de inhoud is hier de inhoudsopgave en de eerste paragrafen te downloaden. Het boek krijgt in boekformaat ruim 100 pagina’s en 25.000 woorden. De verkoopprijs wordt € 24,95. Met de inhoud kan je een serieuze stap zetten in het effectief managen van je digitale communicatie en bespaar je tijd op de verwerking ervan.

‘Jeroen neemt je in het boek op een laagdrempelige manier mee op reis door Outlook. Zo krijg je meer grip op je e-mail en de manier waarop je e-mail gebruikt.’ Sybe de Jong, Royal HaskoningDHV

Het boek wordt in eigen beheer uitgegeven. Om een indruk te krijgen van het aantal exemplaren dat gedrukt moet worden heb ik besloten een voorinschrijving te organiseren.

Uiteraard waardeer ik het zeer als je gebruik wilt maken van deze voorinschrijving. Om je te bedanken heb ik paar mooie acties bedacht. Maak een keuze uit één of meer van de onderstaande opties.

man-leest-relaxed-een-boek

Jeroen Engelaer

Jeroen Engelaer is expert in timemanagement met Outlook, trainer, schrijver, spreker en ondernemer. Het is zijn missie kenniswerkers en professionals efficiënter om te laten gaan met hun tijd. In plaats van altijd heel druk zijn, gewoon lekker werken. Hij leert al 10 jaar deelnemers in zijn trainingen hoe ze hun communicatie en het werk wat daaruit voortkomt, slimmer kunnen managen. De productiviteit neemt daardoor toe, stress en ziekteverzuim nemen aanzienlijk af.

De voorinschrijf opties

De periode van voorinschrijving is afgelopen, klik hier voor bestellen

Je kunt de gewenste optie direct aanklikken en afrekenen met Ideal. Je ontvangt direct bevestiging van de betaling. Alvast hartelijk bedank voor je hulp!

Speciale tijdelijke actieprijs:
Ik bestel het boek ‘Wil jij meer TIJD?’ voor de speciale actieprijs € 21,95.

Gesigneerd exemplaar:
Ik bestel een persoonlijk gesigneerd exemplaar van het boek ‘Wil jij meer TIJD?’ voor de speciale actieprijs € 24,95.

Gesigneerd exemplaar én bedankmelding op de website:
Ik bestel een persoonlijk gesigneerd exemplaar van het boek ‘Wil jij meer TIJD?’ voor de speciale actieprijs € 47,95. Ook wordt als extra mijn naam vermeld en eventueel mijn bedrijfsnaam, logo en doorlink naar mijn eigen website.

Gesigneerd exemplaar én bedankmelding ín het boek:
Ik bestel een persoonlijk gesigneerd exemplaar van het boek ‘Wil jij meer TIJD?’ voor de speciale actieprijs € 97,95. Ook wordt als extra mijn naam en eventueel bedrijfsnaam vermeld op de speciale bedankpagina in het boek met de tekst. ‘Dit boek is mede mogelijk gemaakt door’.

Extra exemplaren om weg te geven in je netwerk:
Ik bestel drie exemplaren van het boek ‘Wil jij meer TIJD?’ voor de speciale actieprijs € 61,95. Mail mij even wanneer je meer exemplaren wilt bestellen. Dan overleggen we over een leuke korting!

 

‘Duidelijke, praktische training, zowel over de techniek als over de effectieve gedragswijze. Goed ook dat de training gesplitst is in dagdelen zodat er een terugkoppeling kon zijn over de bevindingen. Aanrader!’ J.S, ambtenaar BUCH-gemeentes

Gesigneerd exemplaar én een persoonlijke één-op-één sessie:
Ik bestel een persoonlijk gesigneerd exemplaar van het boek ‘Wil jij meer TIJD?’ voor de speciale actieprijs € 97,95 (€ 38,- korting op de normale prijs). Ik krijg als extra een één-op-één telefoon- of onlinesessie van één uur met Jeroen Engelaer waar ik al mijn vragen over taak- en e-mailmanagement in combinatie met Outlook kan stellen.

Gesigneerd exemplaar én een persoonlijke VIP-sessie:
Ik bestel een persoonlijk gesigneerd exemplaar van het boek ‘Wil jij meer TIJD?’ voor de speciale actieprijs € 501,- (€ 67,- korting op de normale prijs). Je krijgt als extra een persoonlijke VIP-sessie bij jou op locatie. Deze VIP-sessie met Jeroen Engelaer duurt 3 uur en we lossen al jouw uitdagingen op het gebied van taak-, e-mailmanagement en Outlook ter plekke op.

10 Gesigneerde exemplaren én een training van 3 dagdelen voor 10 personen:
Ik bestel 10 gesigneerde exemplaren van het boek ‘Wil jij meer TIJD?’ voor de speciale actieprijs € 2.957,- (€ 375,- korting op de normale prijs). Je krijgt als extra een training van drie dagdelen met je team van maximaal 10 personen bij jou op locatie. Je teamleden leren achter hun laptop alle onderwerpen die in het boek worden beschreven ook direct toe te passen. Tussen de dagdelen is ruimte om te oefenen.

Als je meer exemplaren wilt bestellen, voor bijvoorbeeld je medewerkers of relaties, mail of bel dan even, dan maak ik een mooi aanbod voor je.

Let op: alle bovenstaande acties lopen tot en met 1 juli 2018. De genoemde prijzen zijn inclusief btw en inclusief verzendkosten.

Top