Elke dag een lege postvak IN? Lees hoe dat mogelijk is!

Taakmanagement met Outlook

Elke dag een lege postvak IN? Lees hoe dat mogelijk is!

Taakmanagement met Outlook

door Afix
WAT DOEN WE?
Alle Outlook-workshops van Proficiency werken richting hetzelfde doel: tijdbesparing op de verwerking van elektronische communicatie en e-mail. Je krijgt weer grip en overzicht op werk dat voortkomt uit al je communicatie. Je leert Outlook als effectief taakmanagementtool in te zetten Zodat je niet meer ‘s avonds of in het weekend aan het e-mailen bent, je ’s nachts lekker slaapt en met een gerust gevoel ’s morgens je mailbox opent.
Timemanagement met Outlook

Proficiency helpt organisaties met trainingen Taakmanagement met Outlook. Met als resultaat: efficiënt gebruik van Outlook. Hierdoor wordt tijd en geld bespaard bij de verwerking van e-mail en andere elektronische communicatie en komen medewerkers meer toe aan hun kerntaken.

Meer informatie

QuickScan

Wil jij weten of je tijd kunt winnen en geld kunt besparen bij de verwerking van je e-mail en andere communicatie? Met de QuickScan achterhaal je binnen vijf minuten of je efficiënter en effectiever je e-mail kunt verwerken. Een gratis service die je waarschijnlijk wel aan het denken zet.

Meer informatie

Top