Nooit meer te druk, grip op tijd? Lees hoe dat mogelijk is!

Werk slimmer, niet harder

Nooit meer te druk, grip op tijd? Lees hoe dat mogelijk is!

Werk slimmer, niet harder

by Afix
WAT DOEN WE?
Alle programma’s en trainingen van Proficiency werken richting hetzelfde doel: tijdbesparing door grip op de verwerking van elektronische communicatie zoals e-mail en grip op de dagelijkse agenda. Je leert keuzes te maken waardoor je kan genieten van de doelen die je al wel hebt bereikt en niet steeds bezig bent met je volgende taak.
Timemanagement met Outlook

Proficiency helpt organisaties met groepstrainingen Timemanagement met Outlook. Met als resultaat: tijd besparen, overzicht en minder stress. Hierdoor komen medewerkers weer toe aan hun kerntaken. Outlook wordt daarbij ingezet als timemanagementinstrument.

Meer informatie

Ben je een drukbezette manager, ondernemer of professional met chronisch tijdgebrek, een uitpuilende Inbox, overvolle agenda en enorme takenlijst? Wil je weer grip krijgen op je tijd en niet altijd aan het werk zijn? Kies dan voor het jaarprogramma ‘Slimmer werken in minder TIJD’ van Proficiency.

Meer informatie

Gebruik jij de computer en je smartphone intensief voor je werk? Heb je een druk leven en verlang je naar meer tijd en rust? Of worstelen jouw medewerkers hiermee? Met dit boek leer je hoe je door slim gebruik te maken van onder andere Microsoft Outlook, weer grip kunt krijgen op al je elektronische communicatie en het werk wat daaruit voortkomt.

Meer informatie

Krijg weer grip en overzicht op werk en e-mail!
Gebruik Outlook efficiënt

Gratis tips om minimaal 1 uur per dag te besparen.
Je krijgt ook mijn e-book met tips om Microsoft Outlook slimmer
in te zetten als timemanagementinstrument

Top