Masterclass

Slim werken met MS 365 voor ondernemers en professionals

Als je een uitnodiging krijgt om te videobellen met MS Teams krijg je bij voorbaat al klotsende oksels. Het kost je meer werk om een vergadering te plannen dan de tijd die de bespreking zelf kost.  Je mailbox is nog steeds een bende. En het plannen van je taken en to-do’s? Hopeloos. 

 

Masterclass

Slim werken met MS 365 voor ondernemers en professionals

Als je een uitnodiging krijgt om te videobellen met MS Teams krijg je bij voorbaat al klotsende oksels. Het kost je meer werk om een vergadering te plannen dan de tijd die de bespreking zelf kost.  Je mailbox is nog steeds een bende. En het plannen van je taken en to-do’s? Hopeloos. 

 

by Jeroen

Als je een uitnodiging krijgt om te videobellen met MS Teams krijg je bij voorbaat al klotsende oksels. Het kost je meer werk om een vergadering te plannen dan de tijd die de bespreking zelf kost. Je mailbox is nog steeds een bende. En het plannen van je taken en to-do’s? Een onoverzichtelijke chaos. En je ben ook nog eens voortdurend je gespreks- en vergadernotities kwijt. Hopeloos.

Door de lijst aan to do’s in je hoofd en het gedoe met de techniek is het druk in je hoofd. Dat kost je zoveel energie! Je zou willen dat MS Teams net zo gemakkelijk voor je was als je veters strikken. Een minder vol hoofd zodat je meer ruimte hebt voor creativiteit…

Dus hoe ga je 2021 in? Ga je het afsluiten met een rommeltje in je mailbox en in je hoofd? Je trekt vóór de kerst de stekker eruit en je ziet wel weer hoe je in januari start?

Of kies je ervoor om nu al aan de slag te gaan met de dingen die je bezig houden. Zodat je je goede voornemens voor 2021 echt gaat aanpakken.

Heb jij eigenlijk al een goed voornemen voor 2021? Wat dacht je van meer tijd overhouden voor ándere leuke dingen dan werk? 

Want geef toe, het was ook af en toe best wel lekker rustig de afgelopen maanden. Meer opdrachten en meer omzet zijn gewenst. Maar die extra tijd die je had, ook. Volgend jaar gaat het vast op een moment weer beter en heb jij het binnen no-time weer erg druk. Dus is het nú tijd om te investeren in slim werken. Zodat je straks al die nieuwe opdrachten efficiënt kan afhandelen én tijd overhoudt voor allerlei andere leuke dingen in je leven. 

En wist je dat je héél veel tijd kunt winnen met een pakket aan programma’s binnen je Microsoft 365-abonnement? MS 365 herbergt een enorme hoeveelheid erg slimme Apps. De traditionele als Outlook, Word, Excel en PowerPoint ken je natuurlijk. Maar je hebt geen idee wat je met die hele lijst àndere programma’s kunt. En dat is meer dan je denkt…

Teams ken je vast al wel. Je gebruikt het om te videobellen. Maar gebruik je Teams ook al als samenwerkingstool? Om informatie, documenten en agenda te delen met bijvoorbeeld je klant of jouw samenwerkingspartners? Zodat je het overzicht houdt, tijd bespaart en sneller en kwalitatief betere projecten aflevert.

En plan jij je afspraken al met Bookings en je vergaderingen met Findtime? Is een stuk professioneler en scheelt een heleboel gedoe en tijd. Tijd die je kan besteden aan slimmere en leukere dingen dan vergaderingen plannen.

En weet je hoe je in Outlook je e-mails geautomatiseerd verwerkt? Of hoe je Planner gebruikt om zowel je groepstaken als individuele taken te plannen? Waardoor je voor zowel de projectleden als voor jou het overzicht bewaard. 

Of hoe je met OneNote slim al je notities maakt en ordent? Zodat je altijd snel je afspraken bij de hand hebt en uren zoeken bespaart.

Het zijn stuk voor stuk productiviteitsapps die je tijd en overzicht kunnen opleveren. Tenminste, àls je ze slim gaat gebruiken.

Om werk te maken van je goede voornemens voor 2021 hebben we de Masterclass ‘Slim werken met MS 365 voor ondernemers en professionals’ ontwikkeld. Een hele mond vol maar we gaan dan ook een hele boel doen! 

Wat levert deze masterclass je op:

  • Je leert slim samen te werken met je klant of anderen met behulp van MS Teams;
  • Je leert hoe je MS Outlook in kan zetten om je mailcommunicatie geautomatiseerd te verwerken;
  • Je leert hoe je zonder een heleboel gebel of e-mailen een-op-een afspraken maakt met MS Bookings en hoe je op dezelfde manier een vergadering plant met MS Findtime;
  • Je gaat MS OneNote gebruiken voor al je notities en lijstjes. Je hoeft nooit meer te zoeken naar wat je hebt besproken en hebt afgesproken;
  • En je leert hoe je MS Planner gebruikt voor het plannen van al je individuele- maar ook teamtaken.

Datum en tijd 

Deze Masterclass duurt twee keer 1,5 uur en staat gepland op 28 december en 4 januari van 10.00 – 11.30 uur. Misschien denk je ‘hoezo, dan heb ik vakantie?’ Ja, dat klopt en deze masterclass is een mooi kerstcadeautje aan jezelf. Maar wees er snel bij want we houden de groep klein en hebben dus beperkt plaats.

Investering

3 uur plus € 79,- (ex btw)

Aanmelden 

HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK JE AAN TE MELDEN VOOR DEZE MASTERCLASS. We gaan snel weer een nieuwe datum plannen.

Noteer hieronder je gegevens en je ontvangt na betaling een link naar de online masterclass. 

Voor deze training is het nodig dat je een MS 365 abonnement hebt. Voor elke ondernemer een must have productiviteitstool (en nee, wij hebben geen aandelen). We kunnen je helpen met de aanschaf en installatie. Neem daarvoor contact op met Marjorie op 06-27082907

De hartelijke groeten van
Marjorie de Jager – Wijntuin, Pearple Solutions en 
Jeroen Engelaer, Proficiency

  • Prijs: 79,00 €
  • Prijs: 0,00 €
  • 0,00 €
Top