Werk efficiënter met Outlook

Individuele training ‘Timemanagement met Outlook’

Werk efficiënter met Outlook

Individuele training ‘Timemanagement met Outlook’

door Afix
Ben je een drukbezette manager, ondernemer of professional en wil je tijd leren besparen met Outlook? Of gebruik je het al dagelijks, maar wil je nu eens echt alle ins en outs weten? Kies dan voor een individuele training ‘Timemanagement met Outlook’ van Proficiency.

Dit vip-programma geeft je een één-op-éénbenadering van een trainer die expert is in het werken met Outlook. In maximaal twee sessies, afhankelijk van wat jij nodig hebt, worden je problemen met Outlook opgelost, en al je vragen beantwoord. Daarnaast profiteer je van extra tips die je direct kunt toepassen. Wil je leren hoe je met Outlook je e-mail en taken kan beheren, neem dan contact met ons op.

leeg postvak in

Herken je deze worstelingen met e-mail en taken?

  • ‘Ik zou best een beetje meer overzicht willen hebben op de e-mails waar ik nog iets mee moet.’
  • ‘Ik zou best meer van Outlook willen weten voor het beheer van mijn e-mail en taken.’
  • ‘Ik wil e-mails die ik zoek wat sneller kunnen vinden.’
  • ‘Ik zie veel functies in Outlook waar ik geen weet van heb. Hoe leer ik daar snel meer van?’
  • ‘Ik heb op drie plaatsen adressen en telefoonnummers opgeslagen, dat wil ik handiger organiseren.’
  • ‘Ik gebruik post-it briefjes, een to-do list en de Taken van Outlook. Is daar een slimmere oplossing voor?’
  • ‘Ik zou naar een timemanagement- of Outlookcursus willen om meer te leren over Outlook, maar heb er niet de tijd voor.’

Waarom een individuele training?

Het vip-Outlookprogramma is ontstaan vanuit de vraag naar maatwerkoplossingen voor het gebruik van Outlook. De meeste managers, ondernemers en professionals verwerken nogal wat e-mail op een dag. Daarnaast houden ze ook vaak het beheer van hun agenda, contactpersonen en taken bij in Outlook. Belangrijk maar ook tijdrovend. Een paar aanpassingen in het gebruik leveren daardoor al snel tijdwinst op. Het is dus van belang om gericht op jouw vragen en problemen in te zoomen. Hierdoor leer je sneller je e-mail te verwerken en creëer je tijd voor je corebusiness. Je zult merken dat Outlook je efficiënter en relaxter laat werken.

Hoe gaan we te werk?

Meld je aan via het onderstaande formulier. Je wordt dan teruggebeld door Proficiency. In dat telefoongesprek overleggen we over jouw vragen en problemen op het gebied van Outlook. Ben je overtuigd? Dan maken we een afspraak voor de maatwerktraining die jou de grip op je mailbox teruggeeft.

Wat je hierin moet investeren, bespreken we natuurlijk ook vooraf. Je kan ervan uitgaan dat een sessie van 3 uur voldoende is met een investering van € 497,-. Extra uren die alleen nodig zijn bij complexe problemen, vragen € 125,- met een minimum van 2 uur. En omdat Profiency zó overtuigd is van het resultaat, durven we dit te zeggen: boek je na afloop geen tijdwinst in het werken met Outlook, dan mag je de factuur verscheuren!

Top