Ontwikkeld voor medewerkers die veel tijd kwijt zijn aan de verwerking van e-mail

Cursus Timemanagement met Outlook voor teams

Ontwikkeld voor medewerkers die veel tijd kwijt zijn aan de verwerking van e-mail

Cursus Timemanagement met Outlook voor teams

door Afix
Wil je maximale tijdwinst op de verwerking van e-mail? Wil je efficiënter werkende medewerkers? En wil je kosten besparen? Kies dan voor de teamtraining Timemanagement met Outlook van Proficiency.

Dit 5-sterrentraject beslaat drie dagdelen bij jou in de organisatie. Het is specifiek ontwikkeld voor teams en medewerkers die tijd willen besparen om te kunnen doen wat ze echt belangrijk vinden en veel tijd kwijt zijn aan de verwerking van e-mail. Elke groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers, zodat er veel individuele aandacht is. Inhoudelijke aanpassingen in het programma, inhakend op de wensen van de organisatie, zijn altijd mogelijk.

Groepstraining Outlook

In een eerste (extra) bijeenkomst* discussiëren we met de groep medewerkers over e-mailterreur en wat ertegen te doen valt. Dit leidt tot een e-mailetiquette voor jouw teams, maar beter nog, voor de gehele organisatie.

In workshop 1 leren de deelnemers hoe ze elke dag hun ‘Postvak IN’ leegmaken en altijd overzicht op hun werkzaamheden houden.

In workshop 2 leert men veelvoorkomende handelingen geautomatiseerd te verwerken voor maximale tijdwinst. Ook de smartphone in combinatie met Outlook** wordt hierin meegenomen.

In workshop 3 gaat het over grip op de gehele workflow in werk en privé. Het managen van afspraken en beheren van contacten en taken via Outlook komt hierin aan bod. OneNote wordt als handig elektronisch notitieblok behandeld.

*Bij meerdere trajecten is deze workshop eenmalig.
**Beschikbaar voor Outlook 2016, 2013, 2010, 2007, 2003

Investering

Met 10 deelnemers bedraagt de investering van dit traject € 497,- per deelnemer (exclusief reiskosten en btw). Uitgaande van een uurloon van 30 euro en 30% besparing in tijd bij 2 uur e-mailen per dag, is de terugverdientijd van dit programma 27 werkdagen. Op elke 15 FTE kan je dan één FTE extra inzetten!

Bonussen van dit 5-sterrenprogramma

  • Een inventarisatiebijeenkomst vóór aanvang van de workshops. Op die manier wordt gegarandeerd een aansluitend maatwerktraject geleverd;
  • Twee aanvullende APK-bijeenkomsten. De trainer bespreekt met de deelnemers individueel op de eigen werkplek voortgang, vragen en eventuele problemen. Zo wordt het geleerde geborgd;
  • Een naslagwerk voor elke deelnemer met alle handelingen en tips;
  • Een uitgewerkte e-mailetiquette;
  • Een handig bureauaccessoire met de meest voorkomende sneltoetscombinaties;
  • Onbeperkte beschikbaarheid van de trainer tijdens en na het traject per e-mail, telefoon, Skype of Teamviewer, voor antwoord op vragen en oplossing van problemen.
Top