Krijg weer grip en overzicht op e-mail, werk en agenda

Timemanagement door Slimmer Werken

Krijg weer grip en overzicht op e-mail, werk en agenda

Timemanagement door Slimmer Werken

by Jeroen

Proficiency helpt organisaties met Timemanagement met Outlook programma’s. Met als resultaat tijd en geld besparing waardoor medewerkers meer toe komen aan hun kerntaken.

Alle programma’s van Proficiency werken richting hetzelfde doel: tijdbesparing op de planning van werk, e-mail en andere elektronische communicatie. Je krijgt weer grip en overzicht. Zodat je niet meer ‘s avonds of in het weekend aan het werk bent, je ’s nachts lekker slaapt en met een gerust gevoel ’s morgens je mailbox opent.

Timemanagement met e-mail

Teamtraining Outlook

Dit meerdaagse programma is speciaal ontwikkeld voor teams van medewerkers binnen het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs en de overheid. In dit incompany 5-sterrentraject worden alle slimme tools van Timemanagement met Outlook tot in de finesses behandeld.

VIP Programma

Het individuele programma, gericht op drukbezette ondernemers, managers, kenniswerkers en professionals die tijd willen besparen door efficiënter en slimmer werken.

Opvolgprogramma Timemanagement

Dit programma is bedoeld voor oud-deelnemers die hun timemanagement-vaardigheden willen opfrissen of de nieuwste ins en outs op het gebied van efficiënter werken willen leren. Dit programma bestaat uit enkele dagdelen training gecombineerd met online en offline begeleiding.

Teamworkshop e-mailetiquette

Voor afdelingen waar duidelijke afspraken over e-mailverkeer dringend nodig zijn, organiseert Proficiency een teamtraining e-mailetiquette. Dit maakt een einde aan mailterreur, frustraties en tijdverspilling.

De voordelen

Elke training van Proficiency leidt tot besparing van tijd en geld door beter taak- en timemanagement. En dat geldt voor iedere organisatie.

  • Meer grip op e-mail en andere elektronische communicatie
  • Minder stress door een realistische agenda- en taakplanning
  • Meer tijd voor dingen die écht belangrijk zijn
  • Beschikbaar voor alle Outlook versies (2003 – 2007 – 2010 – 2013 – 2016)

Krijg weer grip en overzicht op werk en e-mail!
Gebruik Outlook efficiënt

Gratis tips om minimaal 1 uur per dag te besparen.
Je krijgt ook mijn e-book met tips om Microsoft Outlook slimmer
in te zetten als timemanagementinstrument

Top