Ontwikkeld voor medewerkers die het altijd druk hebben

Training Timemanagement met Outlook voor teams

Ontwikkeld voor medewerkers die het altijd druk hebben

Training Timemanagement met Outlook voor teams

by Afix
Wil je maximale tijdwinst? Wil je effectiever en efficiënter werkende medewerkers? En wil je kosten besparen? Kies dan voor de teamtraining Timemanagement met Outlook van Proficiency.

Dit 5-sterrentraject beslaat meerdere dagdelen incompany bij jou in de organisatie. Het is specifiek ontwikkeld voor teams en medewerkers die tijd willen besparen om te kunnen doen wat ze echt belangrijk vinden en veel tijd kwijt zijn aan de verwerking van e-mail. Die mogelijk efficiënter kunnen plannen en slimmer om kunnen gaan met hun taken. Elke groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers, zodat er veel individuele aandacht is. Inhoudelijke aanpassingen in het programma, inhakend op de wensen van de organisatie, zijn altijd mogelijk.

Groepstraining Timemanagement met Outlook

In een eerste (extra) bijeenkomst* discussiëren we met de groep medewerkers over e-mailterreur en wat ertegen te doen valt. Dit leidt tot een e-mailetiquette voor jouw teams, maar beter nog, voor de gehele organisatie. Klik hier voor meer informatie.

In dagdeel 1 leren de deelnemers hoe ze weer grip kunnen krijgen op hun elektronische communicatie zoals e-mail, en altijd overzicht op hun werkzaamheden te houden. En leren ze hoe ze door vooral een aantal dingen níet meer te doen, véél tijd kunnen besparen. Bewustzijn voor de huidige, misschien niet altijd even effectieve, werkwijze komt nadrukkelijk aan de orde.

In dagdeel 2 leert men veelvoorkomende handelingen geautomatiseerd te verwerken voor maximale tijdwinst. Het managen van e-mail verloopt daardoor veel vlotter. Bekijk de video voor de mogelijkheden.

Ook de smartphone in combinatie met Outlook** wordt hierin meegenomen.

In dagdeel 3 gaat het over grip op de gehele workflow in werk en privé. Het managen van afspraken en beheren van contacten en taken via Outlook komt hierin aan bod. OneNote wordt als handig elektronisch notitieblok behandeld.

*Bij meerdere trajecten is deze workshop eenmalig.
**Beschikbaar voor Outlook 2016, 2013, 2010, 2007, 2003

Voor nóg meer verdieping kan dit programma gecombineerd worden met het vervolgprogramma ‘Timemanagement met Outlook 2.0’.

Ben je op zoek naar een programma alleen voor jezelf? Dat kan uiteraard ook, klik dan door naar de pagina ‘Individueel programma Slimmer werken in minder Tijd’

Top