Werken met Outlook is bijzonder effectief!

Werken met Outlook is bijzonder effectief!

by Jeroen

Weet jij eigenlijk hoe je optimaal kunt werken met Outlook? Grote kans dat je Outlook wel dagelijks gebruikt voor je e-mailverkeer, maar haal je er écht uit wat erin zit? En geldt dat ook voor je team? Als je hierover twijfels hebt, is er maar één advies mogelijk: volg een cursus bij Outlook-specialist Proficiency.

Productiever werken: met Outlook lukt dat

Hoe zou het zijn als jij en je medewerkers iedere dag tijd zouden winnen door e-mail slimmer te verwerken, en dit efficiënt te koppelen aan taken en agenda’s? Je kunt daarbij rekenen op de volgende resultaten:

  • elke werkdag afsluiten met een lege inbox
  • gestroomlijnde agenda’s
  • gestructureerde mailmappen
  • je eigen CRM met al je contactpersonen
  • kostenbesparing

Ik wil meer weten, neem contact op

Druk druk druk… en dan ook nog een Outlook-training?

Juist als je het druk hebt, is leren werken met Outlook Bij Proficiency de beste strategie die je kunt bedenken. Want onze Outlook-cursussen zijn uiterst efficiënt opgebouwd. In een aantal workshops van één dagdeel leer je de ins en outs van Outlook kennen. Het toepassen van alle handige tips en tricks doe je tijdens je dagelijkse werkzaamheden. De tijdwinst die je daarmee boekt, loopt dan al snel in hoog tempo op.

Doelgerichte Outlook-cursussen

Proficiency geeft Outlook-trainingen aan complete teams en individuele leidinggevenden. Globaal komen hierin de volgende onderwerpen aan bod:

  1. De valkuilen van de moderne communicatiemiddelen. Hoe kan jouw organisatie ze omzeilen?
  2. De ins en outs van Outlook. Hoe krijg je grip op je taken door te werken met Outlook?
  3. Het managen van je mail en taken. Met welke handelingen doe je meer in minder tijd?

Nóg meer structuur door Getting Things Done

Wie een cursus Outlook volgt bij Proficiency, krijgt ook elementen uit Getting Things Done aangereikt. Een gouden combinatie, want Outlook en GTD vullen elkaar bijzonder goed aan. Zo sluit je straks je laptop iedere dag af met een opgeruimd ‘Postvak In’ en weet je zeker dat je de volgende dag doelgericht opstart met overzicht op al je taken. Ook wordt het boek ‘Wil jij meer TIJD, win een uur per dag door slimmer te werken’, van Jeroen Engelaer als naslagwerk verstrekt.

Ook écht leren werken met Outlook?

Investeer dan in een cursus Outlook bij Proficiency. Dat kun je individueel doen, maar ook met het hele team. Maak een afspraak met Jeroen Engelaer en bespreek met hem wat jouw organisatie nodig heeft.

Top